Bytte og returnere


Tak fordi du har valgt at handle hos butik21.dk. Vi håber, at du bliver tilfreds med din bestilling. Hvis du alligevel ønsker at bytte eller returnere din vare kan du læse mere her nedenfor: 

Fortrydelses- / returret – Hvis du fortryder du fortryder dit køb

Fuld fortrydelseret gælder i 14 dage fra du har modtaget dit køb. Varen skal være ubrugt og returneres i original emballage. Med ubrugt stand menes at varen ikke er blevet prøvet, er hel, ren og fulstændigt i stand om ny. Du kan dog godt forsigtigt  mærke på varen og undersøge den. Undtaget herfor er undertøj (trusser og shapewearshorts m.v.) som skal returneres i uåbnet emballage.

Send varen sammen med kvittering, faktura eller ordrebekræftelse og oplys årsagen til returnering.

Ved godkendt returnering refunderer vi hele ordresummen eller makulerer fakturaen. Har du betalt via internetbank skal vi bruge kontonummer inklusive iban- og bicnummer for at kunne tilbagebetale ordren. I alle andre tilfælde refunderer vi automatiskt  beløbet til den konto, der blev brugt i forbindelse med købet. Kunden står for returporto.

Bytteret

Butik21 tilbyder 30 dages bytteret på varer i ubrugt  stand. Bytteretten gælder f.eks ved ombytning af størrelse eller farve. Send en mail til kundeservice på  info@butik21.dk eller ring +45 8-27 88 50 for at få hjælp til at finde det rette produkt for dig. Kunden står for returporto.

Reklamation

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Butik21 og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Vi ser helst at du kontakter os indenfor 30 dage. Reklamationsretten  gælder ved fabrikationsfejl og fejllevering. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

I tilfælde af reklamation bedes du sende en mail til kundeservice, før du sender varerne tilbage for hjælp.

Ved godkendt reklamation refunderer vi hele beløbet og står for returporto.

Ugyldige returer

Er du usikker på om du har mulighed for at bytte eller returne, så kontakt os via kundeservice. Ugyldige returer sendes tilbage til kunden mod en forskudsbetaling for udgiften til porto.


Vigtigt – afgift  for ikke afhentede pakker

Hvis du fortryder dit køb før du har nået at få din ordre bør du alligevel afhente din pakke og bagefter sende den tilbage det til os. Vi tager en administrativ afgift på 250 kr for pakker der ikke afhentes. Baggrunden er, at det koster os rigtig meget og tager meget lang tid at få pakker tilbage der ikke bliver hentet. 

Returadresse

butik21.com

Box 110 50

161 11 Bromma

Sverige 

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben