Bytte og returnere

Tak fordi du har valgt at handle hos butik21.dk. Vi håber, at du bliver tilfreds med din bestilling.

Skulle det ske at der er fejl eller mangler på varen eller leverancen, eller du gerne vil udnytte din returret, så vil vi bede dig om at kontakte os, så vi kan finde den bedst mulige løsning.

Gerne via mail info@butik21.dk

Husk at oplyse ordrenummer og navn på bestillingen, så bliver det lettere for os at hjælpe dig.

I tilfælde af reklamation eller fejlleverance, sender vi fragtfrit en ny vare til dig, forudsat at den er på lager. Hvis du foretrækker at få pengene tilbage eller hvis vi ikke kan erstatte varen, returnerer vi beløbet til dig, så snart vi har modtaget den defekte eller fejlleverede vare – vent gerne med at sende ordren retur til du har modtaget en fragtseddel fra os.

Returret

Fuld returret gælder i 14 dage i følge loven fra du har modtaget varen. Vi tilbyder dig 30 dage, hvis varen er uanvendt.

Det er vigtigt at du vedlægger en kopi af din faktura/kvittering eller et brev, hvor dit navn, adresse og dit ordrenummer står, så vi ved hvilken ordre det drejer sig om.

Returportoen betales af kunden. Hvis du returnerer hele din ordre, og har valgt at betale mod faktura, skal du naturligvis ikke betale din faktura. Hvis du returnerer dele af din ordre, trækker du returens beløb fra og betaler det resterende.

Du modtager ikke en ny faktura, hvis du ikke anmoder om det. Ring, mail eller meddel i returpakken at du ønsker en ny faktura. Hvis du allerede har betalt for din vare, f.eks via kortbetaling, tilbagefører vi pengene til din konto, når vi har modtaget returpakken.  

Send os dit fakturanummer, dit iban nummer  og swift/bickode til info@butik21.dk og fortæl os hvilken/hvilke varer du vil returnere.

Returadressen er:

butik21.com

Box 110 50

161 11 Bromma

Sverige 

Tak fordi du handler hos os!

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben