Medicinske kompressionsstrømper

Flotte medicinske kompressionsstrømper online af højeste kvalitet! Køb din kompressionsstrømpe af os på Butik21! Vores helsebutik på nettet tilbyder medicinske støttestrømper til gode priser med nem bestilling og hurtig levering. Alle kompressionsstrømper der kan bestilles er på eget lager og sendes omgående. Bestillinger som foretages før klocken 16 sendes samme dag. Leveringstid 3-5 dage.  
Klasse 1
Middel kompression
Klasse 2
Hård kompression
Vores kompressionsstrømper opfylder det medicinske system for kompressionsklasser og er fremstillet for at holde kompressionen ved mange ganges vask. De medicinske støttestrømper du finder hos os er ekstra bløde for at sidde behageligt mod huden.

Medicinske kompressionsstrømper

Medicinske kompressionsstrømper er fremstillet af garn der er smule tykkere end normalt og man bruger en anden strikketeknik end ved almindelige støttestrømper. Det gør at kompressionsstrømperne bliver mere slidstærke og at kompressionen holder længere.  

En medicinsk støttestrømpe som bruges hver anden dag og håndvaskes hver gang efter brug, holder kompressionen cirka seks månader ved normal slitage.
Mange strømper holder længere, men er man omvendt meget aktiv og slider hårdt på strømperne, kan kompressionen formindskes en smule allerede inden de seks måneder er gået. 

Strømperne er fremstillet med henblik på at leve op til kompressionsklasser i overensstemmelse med europeisk standard. Kompressionsklasse 1 indebærer kompression 15-21 mmHg og kompressionsklasse 2 indebærer kompression 23-32 mmHg. 

Vi anbefaler alle som overvejer kompressionsklasse 2 at kontakte en læge først.  

Kontraindikationer (betyder "hvornår man ikke skal have støttestrømper" på lægesprog)
Støttestrømper og medicinske kompressionsstrømper skal aldrig bruges om natten når man sover. Ved horisontalt leje (når man ligger ned) mindskes trykket på benene og kompression er normalt ikke nødvændigt.

Læs mere på vores infoside om kontraindikationer

Bruges  heller ikke ved symptomgivende arteriel insufficiens, bør heller ikke bruges ved væskende eksem, væskende bensår eller ved hudinfektioner. 

Lægens anbefaling skal altid følges.

Information om vores udvalg af medicinske støttestrømper

Vores medicinske kompressionsstrømper fås som knæstrømper, som lårlange selvsiddende stay-ups og som strømpebukser. Alle modeller fås også med enten åben eller lukket tå. Åben tå er godt, hvis du af den eller den anden grund ikke vil have tryk over tæerne. Åben tå er også praktisk, hvis du har lidt længere fødder end gennemsnittet. F.eks. kan det være et problem for velvoksne mænd at få plads til foden i en lukket model.  

Er du i tvivl om hvilken modeltype der er bedst til dig, så rådgør med din læge. Mangler du herefter vejledning til at finde den nøjagtige størrelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@butik21.dk

For overskuelighedens skyld har vi også samlet vores medicinske støttestrømper i kategorier efter kompressionsklasse. Du finder dem i menuen til venstre. Ellers kan du klikke her nedenfor:

Her finder du medicinske støttestrømper i klasse 1


Her finder du medicinske støttestrømper i klasse 2 

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben