Praktiske hjælpemidler til støttestrømperne

Her finder du hjælpemidler og tilbehør til brug ved støttestrømper. Nogle gange er det svært at få støttestrømperne af og på. Så er det rart med hjælpemidler til dine støttestrømper. Prøv også vores hudklister der holder støttestrømperne på plads. Virker lidt ligesom stay-up strømper.

Hvis der er andet du mangler, er du velkommen til at kontakte os.

Triks til påtagning af støttestrømper


Er du ikke vant  til at bruge støttestrømper  eller kompressionsstrømper kan det godt være vanskeligt at tage dem på i starten, især hvis det er en længere model med høj kompression. Her følger et par tips til at komme i strømperne på en nem måde. Det er både behageligere for dig og øger støttestrømpernes holdbarhed. 
  • Du kan bruge gummihandsker for at få et bedre greb om strømpen. Der findes specielle handsker til at tage støttestrømper på, men almindelige rene og ubrugte opvaskehandsker er lige så gode. Med gummihandsker får du et bedre tag om støttestrømperne og nedsætter risikoen for at rive dem i stykker. Rigtig godt hvis du har lange negle!
  • Før hånden ned i det ene ben, til foden. Rul så støttestrømpen ned, så du nemt kan føre tåen ind i strømpen. Så kan du med det samme føre foden perfekt på plads og begynde at rulle strømperne op ad benet.
  • Når strømpen er kommet på plads kan du hive let i strømpens tå,så du får lidt mere plads til tæerne. Sørg for at strømperne ikke sidder og danner folder om benet, men er helt strukket ud. Ellers kan strømpen komme til at klemme for hårdt. Det kan gøre ondt og er usundt for blodcirkulationen.
En mulighed er også at bruge produktet EasyRing som er et hjælpemiddel til at få strømperne op. I vores modeller med åben tå medfølger en gratis "hjælpepose" der også kan bruges til at få strømperne nemmere på. Posen trækkes bagefter ud af tåspidsen.

 

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben