Vogue støttestrømper fås nu hos butik21.dk

Det finske strømpefirma Nanso har talent indenfor mange felter og ud ove lækre strømpebukser og strømper i flotte farver, ja så laver de også støttestrømper.

Her i efteråret tog vi et begrænset parti hjem af deres efterårskollektion for at se hvilken respons det ville give hos kunderne.

- Og de farveglade støttestrømper fra Vogue er blevet så populære at vi nu har bestemt os for at få endnu flere modeller hjem, nu hvor forårskollektionen kommer på banen. Så nu kan du vælge mellem endnu flere sjove støttestrømper med mild kompression.  Helt perfe  hvis du mangler flystrømper eller rejsestrømper. Er du gravid og begynder du  så småt at mærke let hævede ben, så er vogues støttestrømper med mild kompression også glimrende at starte ud med.

Husk at mild kompression er godt ved forebyggelse af åreknuder og lettere hævelser, men hvis du allerede har åreknude, eller hvis dine fødder hæver hurtigt op, så har du brug for mere kompression. Vi har selvfølgelig også farverige og moderigtge støttestrømper med middel kompression.

Du finder hele vores udvalg af støttestrømper på startsiden

Vigtigt om støttestrømper og kompression

Køb altid støttestrømper med gradueret kompression - Det kan ikke sige mange gange nok, hvor vigtigt det er at kompression er gradueret. Gradueret kompression betyder, at din støttestrømpe giver fuld kompression ved anklen og  at kompression derefter aftager op ad benet: Så får din blodcirkulation dét ekstra skub på vejen som du har brug for.

Du finder hele vores udvalg af støttestrømper på startsiden.

Sports-BH med vatterede skåle, bøjle og bryderryg
Sports-BH med bøjle og push-up indlæg.
kr 129,-
 
 
 

LÆS  VORES NYHEDSBREVE!

Er du gået glip af et nyhedsbrev eller bare nysgerrig på tidligere breve fra os kan du læse med her nedenfor:06-08-2013

Prøv at træne med støttestrømper

Vil du også træne med kompressionsstrømper - eller mangler du mere et støttebind?

Du kan få mere ud af din træning hvis du bruger kompressionsstrømper til sport  - og her nedenfor kan du læse om vores tilbud!

 

Men hvad nu, hvis du har en sportsskade og skal tage det med ro? Eller du af anden grund mangler aflastning og støtte til arme eller ben? Så læs videre til sidst i brevet hvor vi fortæller om vores voksende sortiment af støttebind og bandage.

 

Støttestrømper fra Gococo

Træn med kompression - Tilbud på støttestrømper til sport fra lækre Gococo!

Gococo er et nyt, lækkert svensk mærke der fremstiller støttestrømper og sportsleeves til sport og træning. Gococo står for en høj kvalitet og fremstillingsprocesser der tager hensyn til mennesker og miljø. Gococos strømper indeholder materialet Cocona®, der er hurtigtørrende, modvirker lugt og beskytter mod UV-stråler.

Når du bruger kompressionsstrømper eller sportsleeves når du træner, øger  du din præstation ved at forbedre blodomløbet i benene. Støttestrømper til sport giver forlænget udholdenhed, forebygger kramper og giver en bedre restitution.

Til lørdag har vi særtilbud - spar 20% på alle varer fra Gococo - Klik her!

 

 

 


Ankelbind
Knæbind
Støtte til håndleddet

Nu fører vi støttebind og bandage

Måske er støttestrømper til sport ikke så relevant for dig hvis du f.eks har forstuvet foden? Så mangler du måske mere et ankelbind? 

Vi fører støttebind og bandage til både fodled, knæ, albue, håndled, læg og lår. Vi har bestræbt os på at der skal være noget til ethvert behov.

Her kan du se vores udvalg af støttebind og bandage!

De bedste hilsener

Butik21

10-07-2013

Se vores nye varer


Det skal det være nemt (og sjovt) at passe på ben og fødder


Så vi har fået en ny kollektion hjem fra Modern Styles der laver flotte støttestrømper der gør hverdagen lidt hyggeligere. Og en smart fodbørste hvor du ikke skal bukke dig ned. Og så har vi lavet en mere brugervenlig struktur på vores webshop så du nemmere kan finde rundt. 

 

Vi har fået nye flotte støttestrømper!


Modern Styles støttestrømper

Se den nye sommerkollektion fra Modern Styles!

Så har vi endelig fået en ny kollektion af farverige og flotte støttestrømper fra Modern Styles hjem på lager! Strømperne har mild kompression og er super til hverdagsbrug hvis du ikke vil være kedelig bare fordi du går med støttestrømper. De er også gode til flyrejsen eller hvis du er gravid og vil have et alterntiv til støttestrømpebukser på de varmeste dage.

Samtidig har vi også fået suppleret lageret med nogle af de mest populære af Modern Styles tidligere modeller. Så nu er der igen noget for enhver smag og  i alle størrelser.


Få pænere fødder til sandalerne


Smart fodbørste gør det nemmere at vaske tæer

Synes du det er svært at komme ned til tæerne  når du er i bad? Nu har vi fået en fodbørste i sortimentet, som du nemt kan sætte fast på badeværelsesgulvet med sugekopper. Så kan du bare stikke fødderne ind i børsten og skrubbe løs. Der sidder også en pimpsten fast på børsten, så du samtidig kan få filet fødderne. 

Fodbørste

Få overblik over vores sortiment


Butik21.dk bliver mere brugervenlig

Ærlig talt synes vi selv at internetbutikken var ved at blive lidt rodet. Derfor er vi godt i gang med at omstrukturere siden. Som  en start har vi sorteret i produktkategorierne, så de er nemmere at finde rundt i. Nu kan du blandt andet klikke dig frem efter modeltype, kompressionsklasse eller om støttestrømpen skal være til mænd eller damer. Du kan se de nye ændringer her på butikkens forside. Vi håber du kan li' det!


De bedste hilsener

Butik21

P.S Husk at du altid er velkommen til at dele vores nyhedbrev med venner og bekendte!

03-06-2013

Sidste chance - særtilbud på Linn Mork i dag og i morgen.


Linn Mork - En designer i  verdensklasse

For et stykke tid siden kørte vi en kampagne på den svenske designer Linn Morks specialdesignede vinterstrømper i lækre grå, hvide og mintgønne farver. Desværre slap alle strømperne hurtig op og vi havde kun et par stykker i størrelse 34-36 tilbage.

 

Nu har vi fået et begrænset antal hjem og vi får ikke flere.


Specialpris 119 kr  i stedet for 139 kr  - KUN mandag og tirsdag

OBS - Dette er sidste chance for at købe disse strømper.

Del gerne tilbudet med kollegaer, familie, venner og bekendte, som du tror kunne have glæde af vores produkter.

 

Med venlig hilsen

butik21.dk

18-03-2013


KAMPAGNE Jobst støttestrømper - få et par rejsestrømper fra ekslusive Jobst!

Jobst Kampagne 2013

Vi gi'r et par støttestrømper

Snart er der påske, et af de bedste tidpunkter på året for en lille ferierejse. Derfor er vores "påskeæg" til dig et ekstra-specielt tilbud:

Køb to par Jobst støttestrømper efter eget valg så får du et par Jobst Travelsocks med i købet - værdi 189 kr !

Jobst rejsetrømpe

 

Farven og størrelsen på strømperne må du selv vælge. Bestillingerne fra kampagnen sendes ugen efter.

Men skynd dig - tilbudet gælder kun til og med den 21/3 2013

Klik på billedet eller se alle vores lækre støttestrømper fra Jobst lige her!

Vidste du at...

Jobst støttestrømper er ekslusive strømper, kendt for sin høje kvalitet og sin lange holdbarhed i kombination med en rigtig rar komfort. Hos buti 21 finder du Jobst støttestrømper til alle behov og til både mænd og kvinder.

Det vigtigste når du køber støttestrømper er at vælge den rigtige størrelse. Har du spørgsmål til din størrelse så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send os en  mail på  info@butik21.dk eller besøg vores facebook-side www.facebook.com/butik21.dk. Du kan også ringe på +46 8 - 27 88 50. ( Er du uheldig ikke at fange en dansker, taler vi svensk og engelsk.)

Med venlig hilsen

 

butik21.dk

11-02-2013

Tilbud: Vi fejrer Copenhagen Fashion Week og Valentinsdag Støttestrømper med hjerterMønstret støttetrømpe til mændHvad har Copenhagen Fashion Week og Valentinsdag tilfælles?

Begge dele foregår ca. på den samme   tid af året, og begge dele kan være en fantastisk grund til at være ekstra velklædt.  Det gælder selvfølgelig også hvis du bruger støttestrømper. Hvad enten du nu skal på romantisk middag, til modeshow eller bare vil forkæle dig selv med et par flotte strømper, så fortjener du pæne og elegante støttestrømper der giver et ekstra touch til din påklædning - med eller uden hjerter.

Derfor har vi sat et særligt tilbud sammen til dig.

 

Vi vil gerne have at du føler dig som noget særligt!

Vi er glade for vores læsere. Derfor vil vi gerne have at du skal føle dig særlig værdsat. Derfor har vi som noget nyt samlet vores tilbud på en særlig side i webbutikken, som du kun kan finde hvis du er læser af vores nyhedbrev:

Følg linket for at kommet til tilbuddet!

Hvad tilbuddet precis består af denne gang er en overraskelse, men vi kan afsløre at vi har udvalgt 4 par ekstra flotte støttestrømper til en god pris.

Tilbuddet gælder kun til på onsdag! - Så skynd dig og kig forbi vores side!

Vi vil selvfølgelig gerne have endnu flere læsere som vi kan forkæle. Derfor er du som altid meget velkommen til at videresende mailen til kollegaer, familie, venner og bekendte, som du tror kunne have glæde af vores produkter.

 

Med venlig hilsen

butik21.dk

17-12-2012

SÆRTILBUD: Nye støttestrømper fra Modern Styles

Særtilbud tirsdag  og onsdag 


Nu er Modern Styles kommet med hele otte nye modeller. Selvfølgelig finder du dem hos os som de  første. Desuden giver vi dig et særtilbud hele tirsdag og onsdag.

Vi kalder det introduktionspris - Vi vil gerne give en ekstra fordel til dig som allerede er kunde hos os.

Klik på billedet for at komme til strømperne.  

Du behøver ikke nogen rabatkode for at få den billige pris, alle strømper er nedsat til og med på onsdag.

 

Som altid er du velkommen til at dele mailen med familie, venner og bekendte

Med venlig hilsen

butik21.dk

 

Du modtager denne mail, fordi du på et tidspunkt har handlet eller registreret dig hos butik21.com. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, skal du klikke på nedenstående link.

14-11-2012


NYHED: strømper i design af Linn Mork - tilbud KUN i denne uge

 

Ny kollektion fra Swedish Supporters

Swedish Supporters lancerer nu en serie støttestrømper i samarbejde med den svenske designer Linn Mork.

Vi er en af de få udvalgte butikker, som må sælge dem. Selvfølgelig får du  etllanceringstilbud som kunde hos os.

 

Specialpris kun frem til søndag den 18 november

Klik på billedet for at komme til tilbuddet.

Fodsortiment - Hallux Valgus, hammertæer og hælsporer

Er du ikke bekendt med begreberne her ovenfor, har du muligvis ikke nogen brug for vores nye sortiment af fodprodukter. Men får du ofte ondt under fødderne eller lider af nogle af ovenstående problemer så tag gerne et kig på vores fodsortiment. Det er stadig under opbygning  og vi venter flere produkter hjem i løbet af måneden.

Her finder du vores fodsortiment: http://www.butik21.dk/skoindlag-og-saler/

Som sædvanlig må du gerne videresende mailen til kollegaer, familie, venner og bekendte, som du tror kunne have glæde af vores produkter.

Nu har vi desuden endelig fået en side på facebook, som vi håber du vil synes godt om:  

http://www.facebook.com/pages/butik21dk/329816237117781

Med venlig hilsen

butik21.dk

15-10-2012

Tips, nyheder og Google+ Danmark

Tips, nyheder og Google+

I løbet af efteråret vil vi lancere mange nyheder på vores site og her nedenfor får du efterårets anden nyhed (i forrige nyhedsbrev fandt du efterårets første nyhed)

I dette nyhedsbrev vil vi også give et par tips til hvordan du får dine støttestrømper til at holde længere.

Tilsidst, Google+. Google har lanceret en konkurrerent til facebook og her har vi skabt en side. Vi fortæller lidt om Google+ og om hvordan du finder os. 

.

Twist fra Swedish Supporters

Twist støttestrømper fra Swedish SupportersSwedish Supporters har skabt en serie strømper som er tofarvede. Et godt alternativ til de ensfarvede støttestrømper der bliver solgt på apoteket.

Strømperne fås i flere forskellige farvekombinationer, hvid/blå, grå/sort, brun/blå og sort/grå

Som vi plejer når vi introducerer en nyhed har vi specialtilbud, 103 kr i stedet for 113 kr fra idag til og med torsdag klokken 23:59. Klik på billedet for at komme til de nye Twist-støttestrømper.

Strømpen er allerede lavt prissat og er til alle, der gerne vil have en god støttestrømpe til en lav pris, men stadig gerne vil have noget farve.

Fremstilles i Sverige og har naturligvis graderet kompression.

 

Tips! Brug støttestrømperne længere! Spender dine penge på noget andet.

Vores opgave er at sørge for at du får de bedste og flotteste støttestrømper til dit behov og din smag. Uanset hvad dit behov og din smag måtte være, ønsker vi at du får det maksimale ud af dine støttestrømper.

Der findes et par tricks til hvordan du får dine strømper til at holde længere.

1. Vask dine støttestrømper efter daglig brug. Det kan lyde som en selvfølgelighed, men faktum er, at selvom du kun har brugt dine støttestrømper i et par timer og det knap nok kan mærkes at du har haft dem på, så har strømpens fibrer (dvs. garnet/stoffet) samlet støv og snavs. Dette snavs gør at strømperne bliver hurtigere slidt. Hvis du vasker snavset væk med det samme og kun bruger rene strømper, så slides de mindre. 

2. Brug vaskenet når du vasker dine strømper. Så er der mindre risiko for at de hænger fast i andet tøj eller bliver slidt af trumlen. Allerhelst skal strømperne  vaskes forsigtigt i hånden, men har du ikke tid til den slags, er et vaskenet det bedste alternativ.  Husk aldrig at binde strømperne sammen når du vasker dem. Så slider du på fibrerne og strømpens levetid forringes.

3. Brug sko der sidder godt. Når man har nye sko kan man opleve vabler, ikke engang huden kan klare friktionen fra de nye sko. Så vil strømpen heller ikke kunne det. Har du en sko, der er lidt for stor, som slubrer ved hælen eller glider under foden når du går, så vil det give ekstra slitage på fibrerne. Vælg en sko der sidder stabilt, så holder strømperne længere.

4. Når det kommer til støttestrømper er der mange der synes det svært at få fat om dem. Det gælder særlig gravide der i slutningen af graviditeten er lidt større og tungere, og så er det nemt at man kommer til at hive for hårdt i strømpebukserne så de rives i stykker.

Så her kommer to tips for at undgå at hive strømpebukserne i stykker:

a, Før hånden ned i det ene ben, til foden. Rul så strømpebukserne ned så du nemt kan føre foden ind i strømpen. Gentag med det andet ben. Så kan du med det samme føre foden perfekt på plads og begynde at rulle strømpebukserne op ad benet.

b, brug opvaskehandsker eller rengøringshandsker for at få et bedre greb. Med opvaskehandsker får du et meget bedre tag om støttestrømpebukserne og mindsker risikoen for at rive dem i stykker. Rigtig godt hvis du har lange negle.

Der findes specielle handsker til at tage støttestrømper på som er rigtig dyre. Lad være med at købe dem, almindelige opvaskehandsker er ligeså gode. (Bare sørg for at de er rene, det er ikke så sjovt at går rundt og lugte af opvask.)

Det var et par triks, I er altid velkommen til at maile spørgsmål.

 

Google+ og butik21 = ETT

Nu har vi anskaffet os en firmaside på Google+. Google+ er Googles forsøg på at konkurrere med facebook. Det går vidst ikke så godt, hvis man skal tro på statistikken. Men vi er der i hvert fald, og du finder os påhttps://plus.google.com/117922690296644143219/posts - Ikke verdens smukkeste adresse:-)

En facebookside er også på trapperne.

 

Er du der stadig?

Kunne du lide dette nyhedsbrev? Vi håber du vil videresende denne mail til kollegaer, venner og bekendte med interesse for gode og billige støttestrømper.

 

Med venlig hilsen

butik21.dk

05-09-2012

Støttestrømper til efteråret - tilbud 89 kr i stedet for 112 kr


Tidsbegrænset tilbud

Vi har en fantastisk strømpe i lækre efterårsfarver, som vi nu har særtilbud på, 89 kr i stedet for 112 kr. Gælder til og med 23:59 fredag 07-09-2012 eller så langt lager haves.

Klik på billedet for at komme til strømpen.

 

 

Virker linket ikke kan du kopiere følgende link til din browser:  http://goo.gl/5zm6a

 

Vi er flyttet til nye lokaler

I løbet af sommeren har vi forberedt vores store flytning af lager og kontor. For cirka to uger siden under to hektiske dage flyttede vi alle varer fra det ene lager til det andet samtidig som vi fortsatte at sende varer som vi plejer.

Det er gået vældig godt og bortset fra ganske enkelte undtagelser er ingen leverancer blevet forsinket. Men nogle mails er desværre blevet besvaret efter de 24 timer som vi normalt garanterer.

Du må gerne sprede denne mail videre til venner og bekendte som du tror kan være intresserede.

Med venlig hilsen

butik21.dk

05-06-2012:

 20 % rabat på bomuldsstrømper (rabatkode inkluderet i e-mailen), kølige støttestrømper til sommerenAktuelt tilbud med 20 % rabat:

 

Vidste du, at vores støttestrømper overholder europæiske standarder og er af samme eller bedre kvalitet end de støttestrømper, du normalt finder på apoteket?

Vi sælger vores produkter til mange institutioner og bliver ofte anbefalet af både behandlere og fysioterapeuter.

Nu kan du få 20 % rabat på Swedish Supporters Basic. Indtast rabatkoden ”basic21” i det dertilhørende felt. Rabatten gælder frem til 12. juni.

 

Link: Swedish Supporters Basic.

 

Tilbudskampagne på sommerstrømper med fuglemotiv

Frem til 8. juni har vi tilbud på vores populære fuglestrømper.

Tilbudsprisen er DKK 83, sat ned fra normalprisen på DKK 107

Tilgængelige i hvid med blå fugle eller rosa med lilla fugle

 

Link: http://www.butik21.com/no/swedish-supporters/

 

Kølige støttestrømper til varme dage

Hvis du synes, at støttestrømper er for varme om sommeren, er du ikke den eneste, der har det sådan.

Derfor har vi inkluderet støttestrømper lavet i bambus i vores sortiment, da dette er et køligt materiale, som er velegnet til varme dage. Strømpernes komfortkompression er 12-17 mmHg.

Bambus er et naturmateriale, som er blødt mod huden, og brugere beskriver det som en blanding af silke og kashmir.

Link: Støttestrømper i bambu

 

Du kan gjerne sende denne e-posten videre til slekt og venner som du tror kan være interessert.

Med venlig hilsen

butik21.dk

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben