Støttestrømper fra butik21.dk

Vores løfte til dig: Støttestrømper og kompressionsstrømper af højeste kvalitet til lave priser og med hurtig levering. 

Internettet giver en fantastisk mulighed for dig, der ofte køber støttestrømper eller kompressionsstrømper, så du nemt og praktisk kan få dine støttestrømper leveret direkte. 

Du handler når du har tid og lyst, og vi sender dine varer samme dag hvis du har lagt din bestilling ind før 16.00, ellers sender vi næste dag. Om søndagen sender vi alle bestillinger som kommer ind før klokken 13.00 den samme dag.

Butik21.com blev lanceret i efteråret 2007, da vi så at der var et behov for at nemt kunne købe et enkelt par støttestrømper eller to over internettet, uden at skulle til at betale dyre fragtomkostninger og ekspeditionsgebyr.

Vores idé er enkel: at købe støttestrømper skal være nemt, billigt og hurtigt uden at der gives afkald på kvaliteten

Det er derfor vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret og selvfølgelig står vi for alle omkostninger, hvis der mod forventning skulle være fejl eller skader på en vare. 

Normalt har vi alle varer på  lager og sender alle ordrer modtaget før 16.00 allerede den samme dag. Det betyder, at du normalt har dine støttestrømper inden for 2-4 dage.
Hvis et produkt skulle være udsolgt, vil du blive underrettet med det samme. Du har så mulighed for at annulere din ordre eller vente til varen igen kommer på lager, hvilket plejer at tage en til to uger. At ændre eller afbestille en ordre koster naturligvis ikke noget.

Vi bruger DIBS til sikker betaling på internettet. Du kan læse mere om DIBS her: www.dibs.dk. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, så send os endelig  e-mail, eller ring til vores svenske kontor. 

E-mail: info@butik21.dk 
Telefon: +46 8-27 88 50

Butik21 drives af 
NHM Supplies AB 
Box 110 50
161 11 Bromma 
Sverige 

Registreret hos den svenske Companies Registration Office .
Company no (organisationsnummer) 556738-9126. 
Vi er registreret for moms og selskabsskat i Sverige.
 

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben