Køb støttestrømper klasse 1 med graderet kompression

Støttestrømper klasse 1 er den kompressionsklasse du normalt finder på apoteket. Hvis du nogensinde er blevet anbefalet at købe støttestrømper på apoteket, så har det højst sandsynlig drejet sig om støttestrømper klasse 1. Det er vigtigt at huske  at der skal være graderet kompression på alle støttestrømper. Du kan læse mere om støttestrømper klasse 1 nederst på siden og under de forskellige produkter.

Alle de produkter du kan bestille er på lager og sendes omgående.Knæhøje støttestrømper i nylon

Vi tilbyder 3 forskellige modeller af knæhøje støttestrømper. Eksklusiv mikrofiber, varm bomuld og almindelig nylon.


Farverige, knæhøje støttestrømper med middel kompression

Leder du efter middel kompresion  kan du se flere modeller her: Farverige støttestrømper med middel kompression.

Vi tilbyder også et stort udvalg af støttestrømper med mild kompression og med striber, mønstre og motiver. De fleste er af mærket Modern Styles

Selvsiddende støttestrømper

Hvis du har problemer med åreknuder omkring knæet eller bliver hævet over knæet, er selvsiddende støttestrømper et godt alternativ. De selvsiddende støttestrømper holdes oppe vha. et silikonebånd. 

Støttestrømpebukser med middel kompression

Støttestrømpebukser med middel kompression er velegnet til dig, som har problemer med åreknuder og/eller hævede trætte ben.


Støttestrømpebukser til gravide med middel kompression

Støttestrømperbukser med middel kompression er velegnede til gravide kvinder, som hurtigt får hævede ben og døjer med åreknuder under graviditeten. Har du problemer med lidt mindre hævelse så vælg en lavere kompression. Her finder du støttestrømpebukser til gravide med mild kompression

Brug af støttestrømper klasse 1

Kompressionsklasse 1 er til dig med åreknuder, venøse problemer, som er gravid eller får meget hævede fødder. Det er denne kompression du kan finde på apoteket. 

Støttestrømper klasse 1 egner sig til behandling af de første tegn på kronisk nedsat blodcirkulation i benene, da de forbedrer blodcirkulationen og modvirker væskeansamling i benene. Desuden er de velegnede til personer med begyndende åreknuder og til gravide. Vi har også rejsestrømper som er støttestrømper der er specielt udviklede til rejser.   

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben