Køb støttestrømper mild kompression her

Når du skal købe støttetrømper med mild kompression, så har vi hele vores udvalg her. 

Hvis du har lettere besvær, begyndende/mindre åreknuder, eller du vil forebygge åreknuder så er støttestrømper med mild kompression det bedste for dig. Støttestrømperne egner sig også godt hvis du har et stående arbejde eller hvis du skal ud og flyve. Kompressionen er 12-17 mmHg som er højere kompression end i de strømper du kan finde i almindelige butikker, men lavere kompression end i støttestrømper af kompressionsklasse 1 som du normalt finder på apoteket.
Nylonstrømper med 70 denier passer perfekt til fest, da de er elegante og tynde samtidig med at kompressionen hjælper benene til at klare mere. 

Alle produkter, der kan bestilles, er på lager og sendes omgående.

.

Knæhøje støttestrømper i nylon

Støttestrømper i nylonmateriale, der passer godt til kjoler, nederdele og lignende.

Støttestrømper i flotte farver

Vi har et stort udvalg af mønstrede støttestrømper i alle regnbuens farver. Ønsker du at se yderligere modeller i flotte farver anbefaler vi særlig strømpeserien fra Modern Styles.


Støttestrømper med forskellige  funktioner

Vi er  glade for att kunne præsentere et voksende udvalg af støttestrømper i bambus samt en støttestrømpee med anti-slip. Naturligvis er rigitg mange af vores strømper velegnede til rejsebrug 

Selvsiddende støttestrømper

Selvsiddende støttestrømper er velegnede, hvis du har kjole eller nederdel på, men ikke ønsker at bruge støttestrømpebukser. Selvsiddende strømper holder sig oppe vha. et silikonebånd. Fordelen er, at strømperne også omfatter knæet, hvilket er et område med tendens til åreknuder. 

Støttestrømpebukser

Støttestrømpebukser med mild kompression anvendes af mange som alternativ til almindelige strømpebukser. De er pæne, tynde og modvirker træthed, hævelse og åreknuder. Perfekt hvis du skal stå op i længere tid

Støttestrømpebukser til gravide

Under en graviditet er der øget risiko for at udvikle åreknuder, og mange gravide kvinder får hævede fødder og ben. Mild kompression er velegnet til begyndende hævelse og åreknuder. Har du yderligere problemer med åreknuder og hævelse, kan du vælge at bruge middel kompression.

Butik21 - Din specialist for sunde fødder og ben